JK-Tekniikka Oy

JK-Tekniikka Oy on vesivahinko- ja palovahinkokohteisiin erikoistunut kotimainen yritys. Toimimme Tampereen alueella.

Asiakaskuntamme on laaja, kuten toimialueemmekin. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, isännöinti- ja kiinteistöhuoltoyritykset, vakuutusyhtiöt, rakennusliikkeet, vesi- ja palolaitokset sekä julkinen sektori.

Yli 15 vuoden kokemus vesi- ja palovahinkokohteista

Kosteusvaurion kartoitus ja korjaus vaatii ammattitaitoa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus ja tietotaito vesivahinko- ja palovahinkokohteista. Hoidamme vahinkokartoitukset, asbestikartoitukset,kuivaukset, purku-, siivous-, valvonta- ja jälleenrakennustyöt tehokkaasti ja nopeasti vahvalla ammattitaidolla.

Otamme lisäksi asumisterveyteen liittyviä sisäilma- ja rakennusmateriaalinäytteitä. Kovan kysynnän vuoksi teemme purku- ja jälleenrakennustöitä myös sellaisiin kohteisiin, joissa ei ole tapahtunut vesi- tai palovahinkoa.

Meiltä saat kaiken avaimet käteen -palveluna

Teemme kosteusvaurion korjaukset avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme itse kaikesta tarvittavasta alusta loppuun saakka myös asbestikartoituksista. Toimintaamme kuuluu myös 24 h vahinkopäivystys, eli meiltä saat avun kaikkina vuorokaudenaikoina. Vahingon sattuessa tulemme paikan päälle nopeastikin. Tarvittaessa järjestämme myös vahinko- ja remonttikohteen irtaimiston säilytyksen.

Laaja valikoima kalustoa kaikkiin kohteisiin

Käytössämme on monipuolinen ja tehokas kalusto, jolla hoidamme työt vaivattomasti kaikenkokoisissa kohteissa. Olipa kyseessä suuri tai pieni palo- tai vesivahinko, meiltä löytyvät tarvittavat kuivaimet, puhaltimet ja muut välineet omasta takaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

 

Ota yhteyttä