Työpaikat

Haemme jatkuvasti uusi ammattitaitoisia työntekijöitä joukkoomme. Jos meillä ei ole tällä hetkellä juuri sinulle sopivaa paikkaan auki, niin voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen ja kertoa mikä tehtävä sinua kiinnostaisi.

Avoimet työpaikat

Vahinkokartoittaja

Haemme ammattitaitoista ja kokenutta vahinkokartoittajaa. Työtehtäviin kuuluu vahinkokartoitusten teko ja raportointi, sekä kosteusmittaukset ja kuivausten asennukset.  Työ on vaihtelevaa ja itsenäistä asiakaspalvelutyötä, joka vaatii toisinaan nopeaa reagointia, vahinkoja kun ei voi ennakoida.

Jokainen kohde ja päivä on erilainen ja työkaverit huipputyyppejä.


Purkutyöntekijä

Haemme ammattitaitoista purkutyöntekijää vaihteleviin saneerauskohteisiin Pirkanmaan alueelle. Työtehtäviin kuuluu erilaisia purkutöitä vaihdellen käsin tehtävistä purkutöistä koneelisiin purkuihin. Ajokortti on työn kannalta välttämätön.


Rakennustyöntekijä

Haemme joukkoomme ammattitaitoista rakennustyöntekijää vaihteleviin saneerauskohteisiin Pirkanmaan alueelle. Työskentelemme erityisesti käytössä olevissa rakennuksissa ja kodeissa, joten vaadimme työntekijöiltämme huolellista toimintatapaa ja kohteliasta käytöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. 

Avoin hakemus