Työpaikat

Haemme jatkuvasti uusi ammattitaitoisia työntekijöitä joukkoomme. Jos meillä ei ole tällä hetkellä juuri sinulle sopivaa paikkaan auki, niin voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen ja kertoa mikä tehtävä sinua kiinnostaisi.

Avoimet työpaikat

Vahinkokartoittaja

Vahinkokartoittajana vastaat vahinkokartoitus ja – raportointitöistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Tehtäväsi on itsenäistä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rakennustyöntekijä

Haemme joukkoomme ammattitaitoista rakennustyöntekijää vaihteleviin saneerauskohteisiin Pirkanmaan alueelle. Työskentelemme erityisesti käytössä olevissa rakennuksissa ja kodeissa, joten vaadimme työntekijöiltämme huolellista toimintatapaa ja kohteliasta käytöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Tehtäväsi on vaihtelevaa ja itsenäistä. 

Laatoittaja

Haemme joukkoomme ammattitaitoista laatoittajaa vaihteleviin saneerauskohteisiin Pirkanmaan alueelle. Työskentelemme erityisesti käytössä olevissa rakennuksissa ja kodeissa, joten vaadimme työntekijöiltämme huolellista toimintatapaa ja kohteliasta käytöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. 

Tarjouslaskija

Haemme joukkoomme tarjouslaskijaa. Tulet vastaamaan sekä purku että jälleenrakennuksen tarjouslaskennasta, asiakkaiden yhteydenpidosta tarjouksiin liittyen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti. Odotamme sinulta kokemusta korjausrakentamisesta.

Jos kiinnostuit vapaana olevista paikoista, voit lähettää hakemuksen sähköpostitse tai soittaa ja kysyä lisätietoa.

Soita Lähetä sähköpostia

Avoin hakemus