Irtaimiston puhdistus

Rakennuksille aiheutuneet vahingot, kuten esimerkiksi tulipalot tai luonnonvoimien aiheuttamat tuhot vaikuttavat usein myös rakennuksessa sijaitsevaan irtaimistoon. Suuri osa irtaimistosta on mahdollista pelastaa ja puhdistaa. Teemme palo- ja nokikohteiden sekä vahinkokohteiden irtaimiston puhdistuksia.

Lajittelu, kuljetus, puhdistus ja varastointi – kaikki yhdestä paikasta

Vahinkokohteessa ollut irtaimisto tulee ensin lajitella puhdistettaviin ja hävitettäviin. Voimme tarvittaessa auttaa irtaimiston lajittelussa. Vaurioituneissa tiloissa sijaitseva irtaimisto siirretään yleensä pois ennen korjaustöiden aloittamista. Meiltä onnistuu myös irtaimiston varastointi saneeraustöiden ajaksi. Käytössämme on 450 m2 omaa puhdistus ja säilytystilaa.

Suuri osa irtaimistosta voidaan puhdistaa, mutta esimerkiksi erittäin likaiset tai vahvasti haisevat tavarat suositellaan hävitettäviksi, ellei niiden arvo tai tunnearvo ole korkea. Irtaimiston puhdistettavuus vaihtelee myös materiaalista riippuen. Arvioimme tavaroiden puhdistettavuuden ja oikean puhdistusmenetelmän aina tapauskohtaisesti. Tarvittaessa testaamme irtaimiston puhdistettavuuden koepuhdistuksen avulla. Hävitämme myös puhdistettavaksi kelpaamattoman irtaimiston asianmukaisesti puolestasi. Lajittelun ja mahdollisen koepuhdistuksen jälkeen puhdistettava irtaimisto pakataan, lasketaan ja viedään puhdistettavaksi.

Puhdistamme muun muuassa

  • huonekalut
  • harrastusvälineet
  • leikkikalut
  • kirjat ja paperit
  • arkistoja
  • taide-esineet sopimuksen mukaan

Irtaimiston puhdistus oikeaoppisesti rakennetussa linjastossa

Irtaimiston puhdistus tehdään pääsääntöisesti puhdistuslinjastossa. Oikeaoppisesti osastoidussa ja alipaineistetussa puhdistuslinjastossa voidaan varmistua pölynhallinnan riittävyydestä ja puhdistuksen laadusta.

Puhdistamme irtaimiston tarkasti käsityönä puhdistuslinjastossamme. Tarjoamme myös pesulapalvelua sopimuksen mukaan.

​LVI-työt 

Meiltä saatte erillaiset putkityöt toteutuksesta tarvikkeisiin pirkanmaalla. Toteutamme esimerkiksi yksittäisten vesikalusteiden vaihdot ja asennukset.

Ole meihin yhteydessä, kun hana tai wc-istuin vuotavat esimerkiksi. Näin säästätte myös vesilaskussa, kun laitamme ne ripeästi kuntoon. Palvelemme niin kotitalouksia, yrityksiä kuin taloyhtiöitä.

Vesivahingon sattuessa sulje vesi välittömästi vesimittarilta!

Näin minimoidaan vahingot.

Pyydä tarjous irtaimiston puhdistuksesta tai LVI-töistä

Tai ota suoraan yhteyttä:

Jouni Tamski 
jouni.tamski@jk-tekniikka.com 
040 727 9009